Sabtu, 16 Mei 2009

Jamu Mak DaraAl Habsyee kopi pracampur 6in1 (15sc)
Harga : RM 29.00
~ Misai Kuching- Mengatasi masalah kronik (darah tinggi, kencing manis,radang ginjal& sendi, batu karang, sakit belakang, pinggang dan gout
- Mengubati keputihan dan senggugut
- Mengeluarkan toksin dalam badan- Bertindak sebagai antiseptik
- Melancarkan proses pembuangan air besar dan kecil
~ Ubat Jaga- Menguabati deman panas dan sakit kelamin
- Sebagai tonik & afrodisiak
~ Tongkat Ali- Menguatkan tulang dan daya ingatan
- Mengurangkan lebihan lemak dan tekanan
- Meningkatkan pembakaran tenaga dan fosforilasi oksidati
- Memadatkan otot


Jamu Anak Dara (500mg*60cp)
Harga : RM 45.00


Jamu Anak Dara adalah satu produk herba yang digabungkan melalui warisan sezaman dan teknologi sains nutrisi hasil dari rahsia hutan hujan yang semulajadi. Ramuan perubatan herba yang inovatif ini memberikan kebaikan untuk tubuh luar dan dalam malah meningkatkan daya sistem tahan untuk tubuh. kami percaya pemakanan tambahan adalah perlu untuk kesihatan dan kenikmatan hidup sempurna yang berkekalan. Jamu Anak Dara bukanlah ubatan bersifat segera, ia direka khas untuk memberi kesan yang terbaik apabila digunakan secara berkala dan kosisten seperti yang dicadangkan.Antara khasiat produk Jamu Anak dara ialah :-
Mengatasi masalah keputihann
Memberi tenaga
Membuang toksik dalam badan
Memperbaiki sistem kitaran haid
Membakar lemak berlebihan
Membuang angin
Mengurangkan masalah bau badan
Mengatasi masalah kemaluan berbau
Mengurangkan kesakitan di bahagian pinggang
Rahsia untuk kekal awet mudaSelain itu Jamu Anak dara juga amat bagus untuk kebaikan dan kesihatan luar dan dalam anak gadis remajaJamu Pria for Men (500mg*60cp)

Harga : RM 45.00

Jamu Pria untuk lelaki yang mengamalkan kehidupan sihat dan mengekalkan kesegaran lelaki ! Jamu Pria For Men, telah diamalkan dari satu generasi ke satu generasi. Di perhasilkan dari ramuan terbaik herba hutan hutan Malaysia untuk mengekalkan kesihatan yang sempurna dan kecergasan yang maksima sepanjang hari. Sesuai bagi lelaki yang mementingkan kesihatan yang sempuna luar dan dalam, malah mementingkan kesejahteraan dan kebahagian suami isteri. Amalkan pengambilan Jamu Pria for Men untuk kekal muda dan kesihatan yang sejahtera! Setiap capsul mengandungi herba terbaik :
Piper Longum
Croton Caudatum
Helictrates Isora
Hippocratea Indica
Eurycoma Longifolia
Coriandrum Sativum Lemah SyahwatJamu Pria for Men membantu meningkat libido lelaki dan membantu peningkatan hormone testosteronelelaki yang mengingkatkan tahap seksual kaum lelaki.StaminaJamu Pria for Men membantu memulihkan tenaga yang hilang untuk kecergasan sepanjang hariketagihan RokokSelain itu, Jamu Pria for Men juga membantu kaum Adam untuk mengurangkan ketagihan merokok kerana bahan-bahan herba yang aktif dapat menyingkirkan kesan nikotin, juga membantu perokok yang ingin berhenti serta mempercepatkan proses pemulihanBentuk tubuhJamu Pria for Men juga membuang toksin dalam badan sekaligus menyingkirkan lemak-lemak berlebihan dalam sistem tubuh. Ia secara tidak langsung dapat membantu megawal dan menurunkan berat badan serta memperkemaskan bentuk badan


*Amalkan pengambilan 2 kapsul 2 kali sehari sebelum makan di waktu pagi dan juga malam.Jamu Mak Dara Kapsul (500mg*60cp)
Harga : RM 45.00Jamu Mak Dara adalah satu produk herba yang digabungkan melalui warisan sezaman dan teknologi sains nutrisi hasil dari rahsia hutan hujan yang semulajadi. Ramuan perubatan herba yang inovatif ini memberikan kebaikan untuk tubuh luar dan dalam malah meningkatan daya system untuk tubuh. Kami percaya pemakanan tambahan adalah perlu untuk kesihatan dan kenikmatan hidup sempurna yang berkekalan. Jamu Mak Dara bukan lah ubatan bersifat segera, ia direka khas untuk memberi kesan yang terbaik apabila penggunaan berkala seperti yang dicadangkan dan konsisten.Pengambilan :Amalkan pengambilan 2 kapsul 2 kali sehari sebelum makan di waktu pagi dan juga malam.Peringatan:Kurangkan pengambilan lauk pauk yang berkuah seperti sup, gulai, bercili dan berlemakHarus cukup rehat atau tidur, elakkan makan malam selepas 7 mlm, elakkan mengambil nasi pada waktu malam dan lebihkan buah2 dan sayuran.KHASIAT PRODUK JAMU MAK DARA ADALAH UNTUK:
Membuang Toksik Di Dalam Badan
Menyuburkan Rahim dan Mengatasi Masalah Keputihan
Merapatkan Faraj dan Menambah Nafsu Syahwat
Memberi Tenaga, Cergas Seawal Pagi
Membetulkan Sistem Kitaran Haid dan Menbuang Angin
Membakar Lemak dan Menurunkan Berat Badan
Mengurangkan Bau Badan
Mengurangkan Sakit Pinggang dan Lemah Tubuh Badan
Awet MudaJamu Mak Dara Serbuk (250g)
Harga : RM 60.00
Ramai wanita bimbang apabila mengalami masalah longgar dan kemutan yang tidak sehebat seperti yang dipersembahkan pada malam pertama. Ditambah pula dengan masalah faraj yang banyak mengeluarkan air, ia pasti sesuatu yang menakutkan buat si isteri...Bukan apa bimbang akan persembahan yang tidak cengkam buat santapan si suami. Silap hari bulan, si suami akan mencari yang lebih muda dan bergetah....Masalah longgar dan faraj berair, bukanlah sesuatu yang baru dikalangan kaum wanita. Ia sebenarnya melibatkan perubahan hormon selepas melahirkan cahaya mata. Jika dibiarkan berlarutan, ia boleh menjejaskan keinginan seksual dan menimbulkan masalah dalam rumah tangga.Lantaran itu, setiap wanita perlu bijak mengawal keadaan dan berusaha untuk memperbaiki segala kelemahan, agar si suami tidak mempunyai alasan untuk membuka cawangan baru. Namun begitu, anda tidak perlu risau kerana kini terdapat banyak produk di pasaran yang boleh mengembalikan keceriaan hubungan seksual dan kebahagiaan rumah tangga.Jamu mak dara adalah antara produk yang cukup berkesan. Ia diperbuat daripada 32 jenis herba terpilih daripada gabungan 2 negara iaitu India dan Indonesia.Jamu ini mempunyai pelbagai khasiat. Antaranya merapat dan mengetatkan faraj yang longgar, mengurangkan air pada faraj dan menghilangkan bau yang kurang menyenangkan. Bukan itu sahaja, ia juga bertindak balas dalam merapat dan menaikkan peranakan ke tempat asal, menguatkan kemutan faraj, mengembalikan kesempurnaan hubungan, meningkatkan tahap keghairahan dan memulihkan lemah nafsu syahwat, mengatasi masalah keputihan dan juga bertindak mengembalikan tenaga zahir dan batin seperti keletihan.Bagi wanita yang baru melahirkan anak, eloklah diamalkan pengambilan jamu mak dara pada hari ketujuh dalam pantang. Amalan ini dpt mengembalikan tenaga, menengangkan otot2 yang kecut, menyembuhkan luka bersalin, memulihkan dan menyempitkan lagi faraj dan mengecutkan rahim.Jamu ini juga boleh melangsingkan tubuh wanita dan mengatasi masalah haid seperti senggugut dan pusingan haid yang tidak teratur. Ia juga bukan sahaja mencantikkan tubuh malah mencantikkan kulit yang tidak bermaya.


Set Bersalin Ibu Halimah 8in1
Harga : RM 350.00
Amalam berpantang selepas bersalin telah menjadi tradisi bagi masyarakat melayu. Amalan tersebut sangat di titik beratkan oleh emak Ibu Halimah ketika beliau di dalam tempoh berpantang.Set Bersalin Ibu Halimah adalah hasil daripada amalan turun temurun keluarga beliau dan kini, ia di perkenalkan untuk kegunaan umum.Ramuan yang di gunakan adalah 100% herba hutan hujan tropika dan tidak mengandungi bahan tiruan , manakala bengkung yang di sediakan adalah bengkung tradisional Melayu.

Membeli-Belah Dengan Gembira & Mudah Di Kamekitak.blogspot
Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sila Isi Borang Pesanan/Daftar Anda Disini. TQ

Name:
Sila Pilih Destinasi Anda: Nak Buat Pesanan / Order
Daftarkan Diri Saya / Register
Maklumat Pesanan/ Details Order:
Alamat / Address:
No. Kad Pengenalan / IC Number ( Registration Only ):
No. Telefon / Phone No.
Email Address:
Bukti Transaksi /Transaction Detail:

CopyrightReserve®