Hubungi 016 8883394 untuk sebarang pertanyaan

Hubungi 016 8883394 untuk sebarang pertanyaan
✿ NAK MURAH TAPI ORIGINAL ?? KAT SINI SEMUA ADA ✿

Selasa, 15 Mac 2011

Jerslin Power Oil pengedar sarawak

MINYAK 1001 GUNA

BELUM CUBA BELUM TAHU ! dah cuba NAK LAGI

*Saya adalah Stokis jerslin bagi kawasan sarawak, sila hubungi saya sekiranya berminat untuk menjadi pengedar jerslin jugak.Jerslin tok memang mujarab dan berkesan.. sebab yalah nya laku.Jom sarawakian, sama2 kita memanfaatkan peluang tok, hubungi kamek mun berminat

P/S: bagi yg ada penyakit kronik dalaman, boleh meminum jerslin power oil... Caranya : sediakan segelas air kosong, titiskn atau spray 3kali jerslin power oil, kacau dan minum...amalkn selalu, insyaALLAH mudahan berkurangan dan sembuh

http://jerslinoilsarawak.blogspot.com/p/info-jerslin.html untuk lebih informasi terkini

JERSLIN POWER OIL dibuat daripada;

· Minyak Bijan

· Minyak Zaitun

· Minyak Bunga Matahari

· Habbatus Sauda

· Ekstrak Lintah

· Ekstrak Linang

· Ekstrak Gamat

· Ekstrak Tongkat Ali

· Strawberry

· Herba tempatan terpilih.

Dalam penghasilan JERSLIN POWER OIL, tiada sebarang bahan digunakan dan ini menjadikan JERSLIN POWER OIL selamat digunakan oleh pelbagai peringkat umur.
JERSLIN POWER OIL telah disahkan halal oleh JAKIM.

HANYA RM26 SAHAJA/30ML (BOTOL PLASTIK)

Adakah anda mempunyai gejala penyakit seperti berikut :
- Asma/Lelah/Semput. - sapu didada
- Demam - sapu dikaki & pakai stokin.
- Gastrik - sapu diperut
- Ghout - sapu ditempat bermasalah
- Kutil / Tumor / Kanser / ketumbuhan. - sapu ditempat bermasalah.
- Kekejangan Otot / Simpul Biawak. - sapu ditempat bermasalah.
- Kulit Kasar / Berjeragat. - sapu ditempat bermasalah.
- Kembung Perut - sapu ditempat bermasalah.
- Kesukaran Bernafas. - sapu didada
- Kesuburan Lelaki & Wanita Menurun. - ditempat kemaluan
- Kabur,selalu keluar air mata. - sapu kelopak mata bawah
- Kayap - sapu ditempat bermasalah.
- Mati Pucuk / Kurang Bernafsu. urut dengan minyak JERSLIN POWER dengan pakar urut.
- Mati Anggota Tubuh / Lumpuh. urut dengan minyak JERSLIN POWER dengan pakar urut.
- Monopouse. - sapu dikemaluan
- Puteran Haid Tidak Tepat Masa - sapu dikemaluan
- Peranakan Turun - urut dengan minyak JERSLIN POWER dengan pakar urut.
- Resdung - sapu dihidung
- Sakit Kepala / Migrain. sapu didahi
- Strok / Angin Akhmar - Sapu diseluruh badan ( kawasan yang kene strok )
- tidak bersemangat / selalu keletihan - Sapu dari tengkok belakang ke bahu belakang
- tiroid - tempat bermasalah .

CARA MENGGUNAKAN
Sapu dan urut di tempat bermasalah selama 5-10minit sekerap 1@2 kali sehari


Testimonial Pengguna Jersllin Power Oil

APA KATA MEREKA YANG TELAH MENCUBA MINYAK JERSLIN POWER (anda boleh call mereka...)

En Mahzan 012-4412135

"Sudah 2 tahun saya kebas tangan. Macam macam ubat & rawatan saya cuba. Tapi tak berkesan. Saya cuba sapu Jerslin Power Oil, kesan Alhamdulilah tak sampai 15minit tangan saya hilang kebas"

Kak Nor 012-7712171

"Saya sakit lutut sudah lama. Macam macam ubat & rawatan saya cuba, termasuk membeli mesin berharga RM2,000. Tapi tidak berkesan. Amat menakjubkan saya sapu Jerslin Power Oil, tak samapai pun setengah botol, lutut saya baik. Kini sya boleh berjalan ke mana sahaja"

Nora 012-7945069

"Saya menghidap gastrik sudah 10 tahun. tapi bila saya sapu Jerslin Power Oil, Alhamdulilah saya sudah pulih"

Abdullah 019-4429803

"Saya menghidapai batu karang sudah lama, selepas mencuba Jerslin Power Oil. Alhamdulilah saya pulih"

En Man 017-4973677

Saya menghidapi darah tinggi. darah tinggi saya naik sehingga 240 sehingga saya tidak mampu bangun. Isteri saya sapukan Jerslin Power Oil ini ke seluruh badan saya, bacaan tekanan darah saya menurun selepas 1jam"

"Adik saya menghidapi tiriod. Doktor mengarahkan adik saya menjalani pembedahan. Tapi bila adik saya amalkan sapu Jerslin Power Oil ini, bengkak nya semakin hilang dari hari ke hari. Akhirnya dia tidak perlu menjalani pembedahan"

Shukor 017-7600733

"Saya pengusaha bengkel bas. Sewaktu saya buat kerja welding, mata saya short (merah&sakit). saya sapu Jerslin Power Oil ini, tak sampai 10 minit mata saya pulih"

Azah 07-351420

"saya ada ketumbuhan payudara dan doktor meneasihatkan saya menjalani pembedahan. Tapi setelah saya menggunkan Jerslin Power Oil ini, ketumbuhan saya hilang dan payudara saya bertambah cantik. Saya tidak perlukan pembedahan lagi"


CTNORNABILA ( 017-2450939)
Ayah saya sering diserang butil angin dibadan...selalunya ayah akan sapu dengan minyak panas bagi mengurangkan sakit tersebut... alhamddulillah dengan izin tuhan dan minyak hebat ni.. dengan sekali sapuan sehari shj...butil angin dibdn yg dialami telah hilang...

Nabila - Cheng Melaka ( 017-2450939)

Alhamdulillah...dengan izin Allah , sejak menggunakan minyak JPO lebih dari 3 bulan...saya tidak perlu lagi ke klinik untuk diri saya atau anak saya jika mengalami demam, batuk dan selsema sekaligus ia dapat menjimatkan kos perubatan yang kadang2 mencecah hampir RM 50 sebulan... Penggunaannya yang sedikit sahaja utk disapukan ke hidung (jika selsema) mmg menjimatkan. Dengan sebotol minyak JPO (30 ml) sy dapat gunakan utk seisi keluarga selama lebih dari sebulan...

Md Ali - Cheng Melaka ( 017 2547743)

Sebagai orang tua yang berumur lebih dari 70 thn, badan saya selalu berangin..alhamdulillah dengan penggunaan sedikit...yg disapukan... butir angin dibdn hilang dengan cepat... Minyak JPO ini juga membantu menghilangkan lenguh2 di kaki saya...

Seorang pesakit kanser tulang yang telah mengidap selama beberapa tahun... alhamdulillah semakin sembuh dan bertenaga selepas pengamalan sebotol sahaja minyak jerslin power ini..

9. seorang imam ...mengidap lumpuh alhamdulillah pulih dengan 2 botol penggunaan minyak ini....

10. seorang yang ada masalag resdung yang teruk hingga menyebabkan kegatalan muka dan jerawat yang besar-besar....alhamdulillah dengan 3 hari penggunaan setiap hari ...jerawat telah kecut dan muka tidak gatal lagi....

seorang jururawat di Hospital Melaka memaklumkan suaminya yang diserang strok ...telah boleh mengangkat tangan pada penggunaan botol pertama setelah disapu 2 kali sehari...

Seorang yang lelah dan terpaksa masuk hospital...dengan izin Allah... telah pulih dan balik ke rumah selepas disapukan minyak jerslin ini semlm oleh kakaknya...

Puan Lin - Alhamdulillah...demam anak nya kebah keesokkan harinya apabila dilumurkan minyak ini kesuluruh bdn sehari sebelumnya. Anak saya juga dapat tidur dengan nyenyak pada mlm tersebut dan didapati membuang najis dengan byk keesokannya.



Minyak tok dapat menghilangkan toksin dalam badan. sebab ya selepas penggunaan biasanya pengguna kencing/buang air besar

p/s: Harga Sah untuk Belian Online Sahaja. Hubungi saya untuk Lebih penJIMATan dengan lebih Belian!!!!



1 ulasan:

  1. domain www.jerslinoil.com utk dijual
    hubungi Roslan977@yahoo.com.my
    RM900 (nego)

    BalasPadam

Kami Mempunyai Supplier & Agen Di Semenanjung , Sabah Dan Sarawak

Kami Mempunyai Supplier & Agen Di Semenanjung , Sabah Dan Sarawak

Sila Isi Borang Pesanan/Daftar Anda Disini. TQ

Name:
Sila Pilih Destinasi Anda: Nak Buat Pesanan / Order
Daftarkan Diri Saya / Register
Maklumat Pesanan/ Details Order:
Alamat / Address:
No. Kad Pengenalan / IC Number ( Registration Only ):
No. Telefon / Phone No.
Email Address:
Bukti Transaksi /Transaction Detail:

CopyrightReserve®

Label

agen alpha lipid harga murah (2) agen de litchin sarawak (1) agen onedrop sarawak (1) agen positive images (1) agen sarawak (2) al-jabbar murah (1) aljabbar pengedar sarawak (1) all-cleanse Vita Drink (1) alpha lipid murah (1) alpha lipid rm160sahaja (1) alpha lipid termurah (1) aura seri agen sarawak (1) ayuzip (1) B'white (1) beli aura seri agen sarawak (1) BELI JAMU RATU DARA SARAWAK (1) beli onedrop murah (4) Bidadari (1) cara pengambilan jus intra yang betul (1) cari produk ombak besar di sarawak (1) Cathy Choo Shower Gel Murah (1) CHEWEE FOR LITTLE KIDS (1) citra ayu agen sarawak (1) cocoa collagen plus termurah di sarawak (1) collagen (1) D'Navechee (1) D-G'nius (1) dapatkan de putih di sini (1) DCL (1) de putih agen sarawak (1) De Putih Krim Malam (1) dekat (2) Eriesya Spa (1) harga murah (2) harga murah tia amelia (1) harga termurah de litchin bukan member (1) http://4.bp.blogspot.com/-ywfYC2hexeQ/TZcpbR0J5MI/AAAAAAAAAzY/8nJY-m0DoFg/s400/perapat2.jpg (1) Inhealth Beauty (1) JAMU RATU DARA AGEN SARAWAK (1) Jelitayu (1) jerslin power oil pengedar sarawak (1) jerslinpoweroil blogspot (1) JRD (1) jual tia amelia murah di sarawak (1) jus ajaib (1) jus intra agen sarawak (1) jus mate 5 (1) jus penawar herba murah (1) kapsul pati halia nitetrim (1) Krim Siang (1) lax 5 (1) lax 7 (1) leesa formula (1) lifestyle produk (1) Lipo~T (1) losyen mustajab pati limau nipis agen sarawak (1) losyen mustajab pati halia + limau (1) mandian wangi (1) mengurangkan berat badan (1) minyak wangi (1) mudah (5) murah (6) murah dan mudah (1) natasya gold (1) Nu-Age (1) Ombak Besar agen sarawak (1) One Drop Perfume agen sarawak (1) ONE DROP PERFUME BOTOL BESAR AGEN SARAWAK (1) onedrop perfume murah (1) Organic Nutri and Detox (1) Pencerah Kulit (1) pengedar jerslin (1) pengedar losyen syifa sarawak (1) pengedar sabah sarawak (4) pengedar sarawak (1) pengedar tia amelia sarawak (1) perlapotion (1) Produk De Wajah (1) produk detoks (1) produk kecantikan yang berkesan (1) produk kurus cepat (1) produk natasya (1) produk ombak besar (1) produk tok guru (1) Q-She (1) Red Guara (1) sabah dan sarawak pengedar (1) sarawak (7) sensa oil (1) Skin Whitening (1) stokis onedrop sarawak (1) stop kit berhenti merokok (1) Supplemen Payudara (1) syifa indah (1) termurah (1) testimonial pengguna jerslin (1) Toner (1) WOMEN LOVE MAMADIL (1)